AlfaEnergetic

Finantare ESCO

Finantarile de tipul ESCO, din domeniul eficientei energetice reprezinta in momentul de fata  un punct de interes pentru companii, orase si tot felul de intreprinderi. Prin economia de energie nu doar ca se poate realiza scaderea bugetului si eficientizarea consumului, dar va puteti face si datoria de a acorda atentie metodelor de protejare a mediului inconjurator.

Domeniul energetic reprezinta o nisa in continua schimbare, care necesita o cunoastere detaliata a elementelor legislative din fiecare tara, dar si cunostinte specializate cu privire la economisirea de energie. De aceea, compania noastra va sta la dispozitie prin finantare ESCO, oferita de agenti profesionisti, cu experienta in domeniu.

De ce servicii puteti beneficia printr-o finantare ESCO?

In primul rand, companiile ESCO (Energy Services Company) dezvolta solutii pentru reducerea cheltuielilor aferente energiei, pentru a putea utiliza eficient bugetul pentru proiect. Iata ce servicii sunt incluse intr-o finantare ESCO:

  • Analiza consumului de energie si audit energetic
  • Managementul energiei
  • Proiectarea si implementarea proiectului
  • Identificarea celor mai bune posibilitati de finantare
  • Suport in operare si intretinere
  • Monitorizarea si evaluarea economiilor

 

Prin contractarea unei firme specializate in finantare ESCO, beneficiati  de o expertiza profesionista, care va poate garanta eficienta energetica si costuri reduse, indiferent de natura proiectului sau a afacerii. Nu va trebui sa consumati resurse importante de timp si bani pentru activitatile necesare imbunatatirii consumului de energie, deoarece toate atributiile sunt externalizate catre noi, fiind operate de echipe complete de profesionisti.

O companie specializata in finantare ESCO dispune de propriul grup de colaboratori si parteneri, precum: proiectanti, institutii financiare, fabricanti de echipamente, antreprenori, furnizori de energie si nu numai.

Noi va putem ajuta sa obtineti cele mai bune oferte pentru solutiile de finantare ESCO. Compania noastra poate investii propriul buget pentru obtinerea unor conditii de finantare cat mai bune. Astfel, riscul dumneavoastra este minimizat, in comparatie cu situatia in care ati aplica in mod direct. Contractele ESCO se inscriu in 3 mari categorii, din care puteti alege varianta potrivita, in functie de nevoi:

  • Contract cu economii garantate – se asigura faptul ca implementarea masurilor de eficienta energetica va reduce costurile cu energia pentru client. Sistemul functioneaza simplu: valoarea economiilor de energie va fi mai mare decat cea a cheltuielilor ESCO si cele pentru implementarea proiectului.
  • Contract cu economii impartite – economiile financiare obtinute in urma proiectului de finantare sunt impartite intre firma ESCO si client.
  • Contract de furnizare a energiei – reprezinta cea mai usoara modalitate pentru client, deoarece intreaga responsabilitate cu privire la asigurarea serviciilor energetice. Costurile incluse sunt calculate in baza facturii de energie, de unde va fi scazut un procent de economie.

Puteti apela cu incredere la compania noastra pentru a primi o consultare specializata si a determina cea mai buna solutie de finantare ESCO pentru dumneavoastra.