0 Items - 0.00 lei
0
 • Niciun produs in cos.

Pompe de caldura

Pompe de caldura

Pompe de caldura

Alfa Energetic comercializeaza pompe de caldura de cea mai buna calitate si ofera suport pentru montarea acestora. Pompele de caldura reprezinta instalatia prin care caldura este transferata de la un mediu mai rece catre unul mai cald. Caldura este extrasa din aer sau pamant de pompe si transferata mai apoi in casa printr-o instalatie cu radiatoare, incalzire prin pardoseala sau venticonvectoare.

Punem la dispozitia clientilor pompe de caldura, dotata cu tehnologie moderna, care asigura necesarul de incalzire, racire si producere a apei calde menajere.

Unde pot fi instalate aceste pompe de caldura?

Pompele de caldura sunt foarte accesibile, tocmai si datorita faptului ca pot fi amplasate in mai multe locuri. Astfel, pot fi instalate chiar si in bucatarie sau garaj. Cele mai multe dintre ele ocupa un spatiu maxim de 60×60 cm. Nu emit radiatii, CO2 sau caldura excesiva. In acelasi timp, zgomotul produs de pompele de caldura este foarte mic.

In ceea ce priveste sursa de unde poate fi extrasa caldura, echipa noastra va stabili care sunt resursele cele mai potrivite din locatia dumneavoastra. Dupa ce este aleasa sursa (aer, pamant, panza freatica de apa/geortermala), vor fi sugerate echipamentele necesare pentru casa dvs.

In functie de resurse si complexitatea instalatiei termice, vor fi necesare lucrari adiacente, precum lucrarile de foraj.

De ce sa investesti in pompe de caldura?

 • Reprezinta o economisire de energie si de costuri: foloseste numai 25% energie electrica si produce 100% energie termica. Astfel 75% din caldura este gratuita.
 • Au o durata de viata foarte mare, de aproximatic 25 de ani;
 • Sunt sigure si fiabile;
 • Nu produc zgomot;
 • Reprezinta o investitie pe viitor;
 • Sunt legate in retea si sunt extensibile;
 • Au un nivel ridicat de confort in ceea ce priveste caldura si apa calda menajera, dar si temperatura ideala pe perioada verii.
 • Sunt ecologice si ajuta la reducerea deseurilor si a risipei de energie.

Ce tipuri de pompe de caldura puteti cumpara?

Pompele de caldura pot fi de mai multe tipuri, in functie de sursa rece si agentul termic utilizat in producerea caldurii sau a apei calde menajere.

 1. Pompe de caldura pentru prepararea apei calde menajere;
 2. Pompe de caldura sol-apa, unde sursa rece este solul, iar agentul termic este apa;
 3. Pompe de caldura apa-apa, unde sursa rece, dar si agentul termic este tot apa;
 4. Pompe de caldura aer-apa, unde sursa rece este aerul, iar agentul termic este apa;
 5. Pompe cu serpentine, unde apa circula prin serpentina ingropata in pamant;
 6. Pompe cu expansie directa, unde exista niste tevi de cupru prin care circula freon si care preiau direct caldura din pamant.

Firma Alfa Energetic va pune la dispozitie cele mai bune pompe de caldura, de ultima tehnologie, la preturi accesibile! Nu ezitati sa ne contacti pentru mai multe informatii!

Call Now Button