AlfaEnergetic

Trecere/Facturare JT/MT

Reglementarile  care urmaresc buna functionare a mediului inconjurator, cat si necesitatea de costuri reduse, a adus in ultima vreme din ce in ce mai mult aspectul eficientei energetice.

Cand vine vorba despre facturarea consumului de energie, in afara de cantitatea de energue masurata de contoare, se adauga si o cantitate de energie activa si reactiva. Aceasta rezulta din necoincidenta punctului de masurare cu punctul de delimitare. Calculul final revine operatorului de masurare, iar costurile pot fi suportate de:

  • operatorul de masurare, intr-o situatie in care punctul de delimitare se afla pe un nivel inferior de tensiune, iar cel de masurare pe un nivel superior.
  • consumator, daca delimitarea se afla pe un nivel superior, iar punctul de masurare pe unul inferior.

In aceste cazuri se recomanda solutii de eficienta energetica precum reducerea costurilor prin schimbarea punctului de delimitare de la joasa tensiune, la medie tensiune. De asemenea, pe langa costurile reduse, se pot exclude eventualele pierderi de energie electrica.

Prin serviciul de trecere de la joasa tensiune la medie tensiune, echipa noastra poate realiza schimbarea limitei de proprietate. Aceasta este stabilita intre dumneavoastra, ca utilizator si operatorul de distributie a energiei electrice de care dispuneti. Prin contractarea acestui serviciu puteti scadea semnificativ costurile aferente facturii la energie.

Ce beneficii ofera trecerea de la JT/MT?

  • detinerea propriului post de transformare
  • siguranta mai ridicata in alimentarea cu energie
  • interventii scazute
  • costuri reduse

Cum se realizeaza scaderea costurilor la energie?

In factura de energie este inclusa o cheltuiala suplimentara, sub denumirea de „taxa de distributie a energiei electrice”. Aceasta este reglementata per MWh de energie consumata si reprezinta pana la 20-25% din intreaga factura. Acest lucru este posibil prin miscorarea tarifului de distributie. Prin serviciul de trecere de la joasa tensiune la medie tensiune veti obtine facturi lunare mult mai mici, recuperand mai usor costul investiei in energie.

Proiectul se realizeaza pe 3 etape: proiectare, finantare si implementare. Echipa noastra va pune la dispozitie profesionisti din domeniul energiei, care va ofera solutii eficiente, adaptate nevoilor, bugetului si specificului afacerii dumneavoastra. Proiectele noastre sunt destinate in general pentru consumatorii medii si mari, care se inscriu in categoria industriala.

Trimite-ne un mesaj la office@cbenergetic.ro pentru a discuta detaliile proiectului care te poate ajuta sa economisesti pana la 25% din factura la energie! Vom realiza inainte de inceperea delimitarii un studiu de fezabilitate pentru a se determina cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic si economic.